بزرگترین مرکز اطلاع رسانی صنعت ایمنی و آتش‌نشانی
شبکه های اجتماعی
متن پیش فرض

ماهنامه مهندسی حفاظت از حریق 52

مطالعه شرح کوتاه و دانلود ماهنامه
در این شماره می‌خوانید:

به گفته شرکت داده و تجزیه و تحلیل GlobalData :

انتظار می‌رود پیشرف تهای مستمر در ربات‌های مدولار و قابل انعطاف، منجر به توسعه رو به رشد رباتیک در صنعت نفت و گاز شود.

صنعت رباتیک امکان انجام وظایف بازرسی و نگهداری گسترده را در حین مشاهده داده‍‌ها برای کمک به محدود کردن هزینه‌های عملیاتی و بهبود کارایی فراهم می‌کند که منجر به رشد سریع استفاده از رباتیک در نفت و گاز شده است.

یکی از دغدغه های مدیران عملیاتی در کنترل و فرماندهی عملیات اطفاء حریق ساختمان‌های مسکونی، مجتمع های تجاری و صنایع کوچک و بزرگ، موضوع مدیریت و تهویه دود و محصولات حریق و کسب اطلاعات دقیق و به لحظه از رفتار و وسعت حریق و موقعیت نیروهای آتش‌نشان در صحنه می باشد.

هیات تحقیقات ایمنی و خطرات شیمیایی ایالات متحده (CSB) گزارش نهایی خود را در مورد انفجار و آتش سوزی سال ۲۰۱۸ پالایشگاه Husky ایالت Wisconsin منتشر کرد. در این حادثه ۳۶ کارگر مجروح شدند، حدود ۵۵۰ میلیون دلار خسارت به تاسیسات وارد شد و تقریبا ۱۸ تن بخار هیدروکربن قابل اشتعال در هوا منتشر شد.

زیرساخت های شیمایی کشور و خصوصاً صنایع پتروشیمی، به عنوان
یکی از گزینه‌های مهم صادرات غیرنفتی در جهت شکوفایی و رشد اقتصادی کشور، توسعه صنایع جانبی اعم از صنایع پایین‌دستی و یا صنایع تأمین‌کننده نیازهای فنی، مهندسی و پژوهشی در کشور، نقش مهمی ایفا می‌کند.
بحث حفاظت از زیرساخت‌های شیمیایی کشور، با توجه به ماهیت راهبردی این زیرساخت، همواره به عنوان یکی از اولویت‌های اساسی کشور قلمداد می شود.

یکی از دغدغه‌های دائمی مدیران عملیاتی، در کنترل و فرماندهی عملیات اطفاء حریق‌های گسترده، کسب اطلاعات دقیق و به لحظه از رفتار و وسعت حریق و موقعیت نیروهای آتش‌نشان در صحنه می‌باشد که این موضوع اغلب بدلیل وسعت میدان نبرد، معمولاً با دشواری همراه است.

از سوی دیگر در عملیات ویژه مواد خطرناک HAZMAT حساسیت و خطرپذیری بالای نیروهای مقابله اولیه در مجاورت مواد خطرناک، همواره مورد توجه بوده است.

اگرچه باتری‌های لیتیوم یونی به خودی خود و در مجموع بسیار امن و کاربرپسند محسوب می‌شوند و این روزها در اکثر دستگاه‌های‌ الکترونیکی مصرفی، شاهد حضور آنها هستیم؛ اما گاهی اوقات آتش گرفته و در حالت‌های بدتر از آن، منفجر می شوند. باتوجه به توسعه حریق‌های لیتیومی در سراسر جهان و ضرورت آشنایی با علل بروز این حوادث در مقیاس باتری‌های کوچک، در این مقاله به بررسی این موضوع می‌پردازیم:

Cover 52
تعداد صفحات: ۷۶
فرمت فایل: PDF
زمان انتشار: بهمن ۱۴۰۱